След излизането на Християна публиката си има ново най-антипатично лице

...
След излизането на Християна публиката си има ново най-антипатично лице
Коментари Харесай

Смазаха я! Габриела от „Ергенът” е мъж, със сестра й делят една мозъчна клетка

След излизането на Християна публиката си има ново най-антипатично лице от „ Ергенът ”, сезон 3. Това е Габриела Иванова, която бе показана от продукцията като професионална състезателка по плуване.

Поради алергия към хлора Габи е трябвало да се откаже от плуването и от този момент е безработна. Самочувствие обаче не й липсва, макар че майка й и сестра й я устоят.

Бруталният скандал сред Габриела и Йоанна, излъчен в снощния епизод на предаването, направи Габи извънредно противоположен персонаж в очите на съвсем всички фенове. В обществените мрежи валят отрицателни мнения за нея.

„ Това чучело не може да е жена. Двамата със сестра му разделят една мозъчна клетка ”, написа М. Г.

„ Това страшилище по какъв начин може да се назова жена? Този тр@вестит търси популярност и рейтинг единствено ”, написа Л. С.

„ Тъпо, грозно, зло, знае ли се мъж ли е, жена ли е?! ”, пише  М. Д.

„ Много противна образно и с извънредно безочливо държание ” – Т. И.

Габриела има по-груба фигура поради плуването, което е практикувала 12 години. Затова доста от подигравките към нея са по отношение на пола й. Тя обаче в допълнение се е „ разкрасила ” с устни като кебапчета.

Зрителите са възмутени от нея най-много поради реакцията й след тортата в лицето й. Тогава тя потегли да бие Йоанна, само че поради камерите се спря.

В „ Ергенът ” Габи взе участие дружно със сестра си Памела, която обаче е по-сдържана от нея и към този момент прави по-добро усещане.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР