След изключително сериозна развойна дейност, но и след не по-малко

...
След изключително сериозна развойна дейност, но и след не по-малко
Коментари Харесай

Най-накрая Mercedes-AMG стартира производството на ONE

След извънредно сериозна развойна активност, само че и след не по-малко закъснение (7 години), най-сетне Mercedes-AMG разгласи, че компанията е почнала сглобяването на потребителски представители на хиперколата си ONE.

Първите, от общо 275 представителя на Mercedes-AMG ONE, се чака да бъдат доставени на новите си притежатели до края на тази година, а производството на колите се реализира в напълно ново индустриално оборудване, проведено взаимно с Multimatic и позиционирано в Ковънтри, Англия.

"Mercedes-AMG ONE е най-амбициозният план, с който сме се захващали- от създаването, до производството ", разяснява Филип Шимер, ръководител на управителния ръб на Mercedes‑AMG GmbH. "За първи път хиперавтомобилът придвижва настояща хибридна технология от Формула 1 съвсем едно към едно от спортната писта на пътя и комбинира невероятна продуктивност с образцова успеваемост ".

Производството на се реализира на общо 16 станции, вариращи от такива за сглобяване на интериора, съоръжения на панели, контролиране на осветителна система и джанти, климатични проби, инспекция на сглобката на карбоновите детайли, някои от които с дебелина от едвам 1.2 мм, и други.

За задвижваща система на двуместния ONE, Mercedes-AMG са заложили на хибридна система, позната от спортните болиди във Формула 1, като тук бъдещите притежатели на автомобила ще могат да разчитат на оптималната мощ от 1063 конски сили, като те са генерирани от 1.6-литров V6 мотор с вътрешно горене, който може да се развърти до 11 000/мин, и четири електромотора.

ONE е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 2.9 секунди, от 0 до 200 км/ч за 7 секунди, от 0 до 300 км/ч за 15.6 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от 352 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР