След изказването на г-н Борисов вече няма никакво съмнение, че

...
След изказването на г-н Борисов вече няма никакво съмнение, че
Коментари Харесай

Свилен Трифонов: Нашата цел е да реализираме част от политиките, за да преодолеем множеството кризи в страната

След изявлението на господин Борисов към този момент няма никакво подозрение, че ние с ГЕРБ не сме съдружни сътрудници, което е много постоянно употребена опорка от нашите политически съперници. Това разяснява в ефира на Nova News депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " Свилен Трифонов.

Той въпреки всичко призна, че управническата „ сглобка " сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС е сложена под непрекъснато напрежение.

Тази сглобка непрекъснато е напрегнат, само че ние сме се подготвили за дълъг полет и е обикновено да попадаме в зони на турбуленции. И ние всеки ден би трябвало да обясняваме за какво се е случила тази сглобка. Целта й е ясно декларирана от първия ден и това е да осъществяваме нашата управническа стратегия, само че някак си в цялата тази серпантина от кавги това остава на назад във времето, тъй като на челен се изваждат неща, които са по-атрактивни за аудиторията, разяснява депутатът.

„ Нашата цел е да осъществяваме част от политиките, с цел да преодолеем множеството рецесии в страната, които съществуват от няколко години. Разчитам на нашите политически сътрудници да проявят разсъдък и в случай че ще се търсят плаващи болшинства, дано да се съобщи ясно каква е крайната цел. Ако задачата е да бъдат овладяни регулаторите, ние няма да участваме в това нещо. Трябва да се върнем в рамката на управническата стратегия. В момента имаме излъчено експертно държавно управление с ротация на премиера. Оттам-насетне всевъзможен различен фокус е нездравословен и за страната, и за хората ", показа още Трифонов.

Относно избора на Сарафов за и.д. основен прокурор депутатът изясни, че „ господин Сарафов е плод на делението на Гешев ".

Фигурата на основния прокурор би трябвало да съчетава доста детайли - нравствени, морални и професионални, само че когато ги няма, за обществото остава чувството, че нещо не е наред, и това не са мои думи, а думи на всички, които живеят в тази страна и наблюдават даже периферно процесите. В последна сметка Сарафов и Гешев бяха тези, които вкараха термина каузи на трупчета в една правова страна, подсети още националният представител.

Заяви също по този начин, че чака митинги в огромните градове в страната против избора на Сарафов за и.д. основен прокурор.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР