След изборите ще доизчистим партията - навсякъде, където има нужда,

...
След изборите ще доизчистим партията - навсякъде, където има нужда,
Коментари Харесай

След изборите ще доизчистим партията, обеща Борисов

След изборите ще доизчистим партията - на всички места, където има потребност, разгласи министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов в сряда, четири дни преди първия тур на локалния избор. Ние имаме всички градове и е обикновено на някои места кметовете да са омръзнали, разяснява той в сряда пред бТВ, само че акцентира, че няма опасения от загуба на София.

След изборите ще доизчистим партията, тъй като тежки провали се нанесоха преди европейските избори, уточни Борисов. " Предстоят още промени в ГЕРБ, доста обновления ще има още, където има потребност. Изборите ще ни бъдат добър регулатор ", означи той.

" Сега имаме всички кметове - това не е естествено. На доста места към този момент са за втори или трети мандат. Нормално е някъде да са омръзнали, на някои места по този начин се бяха капсулирали, нанесоха тежки провали за партията. Там, където направих промени, резултатите може и да не са положителни в този момент, само че при всички случаи ще са положителни за партията за в бъдеще ", разяснява Бойко Борисов в отговор на въпрос за упованията му за резултатите от локалните избори.

" Чистенето " на партията стартира с отстраняването на Цветан Цветанов от всички постове след абсурда " Апартаментгейт ". Впоследствие ГЕРБ отдръпна поддръжката си и от знакови за нея кметове като Иван Тотев в Пловдив. Същата беше ориста и на кмета на Хасково Добри Беливанов.

Лидерът на ГЕРБ не се съмнява, че Йорданка Фандъкова ще завоюва нов кметски мандат в София. Според него човек би трябвало да е кьорав или доста песимист, с цел да не вижда какъв брой хубава е станала столицата в последните години, до момента в който кмет беше Йорданка Фандъкова, която в този момент се бори за четвърти мандат.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР