След изборите очаквам да видим, че хората ще потвърдят това,

...
След изборите очаквам да видим, че хората ще потвърдят това,
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев: Бюлетината е мощно оръжие, не го оставяйте в ръцете на други

След изборите чакам да забележим, че хората ще потвърдят това, което желаеме всички ние - тази страна да бъде ръководена рационално и обикновено. Надявам се, че гласоподавателите ще посочат тези, които ще донесат съгласие и непоклатимост. Това сподели претендентът за евродепутат Ивайло Вълчев, заместник-председател на Има Такъв Народ, представен от Нова.

За европейските избори се надявам, че всички, които гласоподават ще изпратят не следващите служители, които ще се разтворят в брюкселската мъгла, а хора като тях, които имат същите възгледи и мисли, тъй че България да бъде равноправна с останалите страни. Това, което е значимо, е дневният ред на страната ни да бъде на масата в Европа ", сподели Вълчев.

Той уточни, че е избрал да гласоподава с машина като знак, че може да нямаме доверие в тях, само че гласуването би трябвало да върви в тази посока.

Политикът сподели, че " през днешния ден е денят, в който можем да се възползваме от този подарък на демокрацията, единственото оръжие, което демокрацията дава в ръцете на хората ".

" Гласувайте, с цел да знаете, че вие участвате във всичко това. Бюлетината е мощно оръжие, не го оставяйте в ръцете на други ", посочи Вълчев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР