След историческия концерт в „Арена Армеец“ миналия април Влади Ампов-Графа

...
След историческия концерт в „Арена Армеец“ миналия април Влади Ампов-Графа
Коментари Харесай

Фенове избират песните за шоуто на Графа в НДК

След историческия концерт в „ Арена Армеец “ предишния април Влади Ампов-Графа се готви за нов огромен звуков десант - този път в зала 1 на НДК. Датата е 27 ноември, а новината бе оповестена напълно дискретно завчера със събитие във Facebook. В него Влади подтиква почитателите си да подредят стремежи от тях плейлист.

„ Сондирам отзиви, значимо ми е хората да кажат кои техни обичани части желаят да чуят. В сетлиста за НДК ще влязат доста нови песни, ще има много забавни образни решения и като цяло атмосферата ще е доста по-арт. Както и в „ Арена Армеец “, по този начин и тук няма да разсейваме публиката с балет и непотребни фойерверки. “, показа за „ Монитор “ Влади.

На сцената той ще бъде подсилен от нормалните обвинени - Борислав Бояджиев – DJ Borche (барабани), Мирослав Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Александър Обретенов (бас), Краси Тодоров (пиано), Венци Трифонов (саксофон и арменски дудук) и вокално трио „ ЛаТиДа “. Проверка на „ Монитор “ демонстрира, че ден след оповестяването на ивента единствено в обществените мрежи и без безусловно никаква гръмка реклама билетите са почнали да се топят като лански сняг. В мрежата на eventim.bg пропуските се продават на цена от 30 до 60 лева

Съвсем скоро Графа ще пусне нов сингъл с интернационално присъединяване и авторитетната визия вид „ Кръстникът “ от постера на концерта има директна връзка с парчето. Пазарен факт до пролетта ще стане и концерта от „ Арена Армеец “ на DVD и CD.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР