След инцидента с шахтата-убиец и починалото от токов удар 16-годишно

...
След инцидента с шахтата-убиец и починалото от токов удар 16-годишно
Коментари Харесай

Очаквано започнаха проверките. Екип на СГП разследва инцидента с шахтата-убиец

След случая с шахтата-убиец и умрялото от токов удар 16-годишно момче колелото предстоящо се завъртя. Започнаха инспекции, назначени от управляващите. Екип от следователи към СГП пое случая, разпитва и голям брой очевидци, измежду които и представители на институциите, имащи отношение по проблема.
От държавното обвиняване са иззели камера за видеонаблюдение, инсталирана в региона на местопроизшествието и обхващаща мястото на случая. Записите се преглеждат. Направен е оглед от специалисти в електрозахранването и електроразпределението.

Към материалите по делото са включени документи, които демонстрират по какъв начин са свързани намиращите се в региона търговски обекти към електропреносната мрежа. От петте павилиона три са имали договорни връзки с Община " Триадица " и два - с УМБАЛ " Св. Иван Рилски ". Вчера експертиза на екип, назначен от общината сподели, че по всяка възможност кабелът, предизвикал случая води до обект в двора на лечебното заведение. По-рано пък от болничното заведение показаха сбито, че нямат отношение по случая.

Според огледа на местопроизшествието откритият извит проводник, представляващ източник на нараснала заплаха, е захранвал павилион, употребен от комерсиално сдружение с адресна регистрация в гр. Варна. Това се удостоверява и от експертизата, предоставена от регион “Триадица” през вчерашния ден.

Топката се трансферира към този момент втори ден. Никой не знае чия е шахтата, чий е кабелът и кой е отговорен.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР