След хладното утро температурите навън продължават да се повишават и

...
След хладното утро температурите навън продължават да се повишават и
Коментари Харесай

Летни температури до края на деня

След хладното утро температурите на открито не престават да се покачват и оптималните през днешния ден ще бъдат сред 22 и 27 градуса, по най-северното Черноморско крайбрежие към 21°. И в следобедните часове ще бъде слънчево, със слаб източен вятър, оповестява Българска национална телевизия.

През нощта ще се задържи съвсем безоблачно и съвсем безшумно. Минималните температури ще бъдат от към 5° - 6° във високите котловинни полета на Западна България до 12° - 13° по Черноморието, а оптималните ще бъдат малко по-високи спрямо през днешния ден - сред 23 и 28 градуса, в София към 25°. И на следващия ден ще бъде слънчево, а в множеството региони от страната ще остане и съвсем безшумно.

Слънчево време и по Черноморието. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са 22°-23°, колкото е температурата на морската вода.

Пореден ден с положителни условия за туризъм и разходка в планините - ще бъде слънчево, със слаб вятър от север-северозапад. Температури ще се покачат и оптималните по най-високите върхове ще бъдат от 7 до 11 градуса.

И в по-голямата част от Европа, в това число и съвсем на всички места на Балканите, ще бъде слънчево и по-топло от нормалното за началото на октомври. В Северна Европа ще остане с превалявания от дъжд, тук-там интензивни, а в най-северните региони и със сняг.

У нас в околните дни ще бъде слънчево, тук-там със утринни мъгли и възможност за слаби и изолирани валежи, а температурите ще останат без основна смяна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР