След години спекулации и слухове за връщането на Сексът и ...

След години спекулации и слухове за връщането на Сексът и

Стана ясно кога започват новите епизоди на Сексът и градът

След години спекулации и клюки за връщането на " Сексът и градът " на дисплей , това най- най-после става факт. Сериалът се излъчваше по HBO от 1998 до 2004 година в 94 епизода през шестте си сезона, написа dir.bg.

Новият сериал, който е озаглавен " И елементарно по този начин " , се чака да стартира в края на тази година. Актрисата Сара Джесика Паркър направи от значение известие на нейните почитатели и тези на " Сексът и градът " . В малко видео с нейно присъединяване , тя показа по кое време ще е премиерата на новите епизоди. Клипът беше пуснат в YouTube канала на HBO Max. Това е и платформата, която ще ни даде опцията да проследим приключенията на Кари, Миранда и Шарлот.Докато Сара Джесика Паркър оповестява за премиерата на сериала, фонът зад нея са няколко фрагмента от снимачната площадка, където се съзира по какъв начин трите другарка се разхождат из града.

" Здравейте от Ню Йорк, Пето авеню. Снимаме новата глава от " Сексът и градът " или както ние обичаме да ѝ казваме " И елементарно по този начин " . Междувременно премиерата ще бъде през декември по HBO Max " , добавя актрисата.

Както към този момент стана ясно Саманта няма да взема участие в новите епизоди, само че някои от старите герои се завръщат на дисплей . Част от тях са Тузаря, Стийв и Хари.

Новите серии ще проследят живота на Миранда, Кари и Шарлот, които се сблъскват с всевъзможни компликации в живота, само че все пак се пробват да запазят другарството си.

В сериала " И елементарно по този начин " ще има и нови попълнения. Известно е, че ще бъде от 10 серии, които ще бъдат по 30 минути.

Източник: fakti.bg