След години мълчание, Преслава най-накрая проговори за слуховете, че е

...
След години мълчание, Преслава най-накрая проговори за слуховете, че е
Коментари Харесай

Мистерията е разгадана: Преслава разказа цялата истина за Галена

След години безмълвие, Преслава най-сетне проговори за слуховете, че е смразена с тогавашната си най-хубава другарка Галена. Двете започнаха дружно кариерата си в музиката, даже деляха един покрив, когато се преместили в София, с цел да гонят триумфа, само че в един миг връзките им претърпяха провал. Или най-малко това се тиражираше в медиите.

Преди няколко дни двете фолкдиви се събраха на присъединяване – събитие, което не се беше случвало от доста години, а Преслава разяснява слуховете, че причина за утежняването на връзките им е мъжът на Галена.

„ Винаги сме били доста добра композиция двете, доста хубаво и чисто другарство имахме. Все отново започнахме дружно своите музикални кариери, дружно живяхме толкоз дълго време. Времето ще покаже, да сме живи и здрави “, съобщи Преслава пред радио „ Веселина “.

Певицата признава, че същинската причина двете да спрат да си приказват за 8 години е конспирация, основана от други хора. До Преслава стигнала информация за Галена, а пък Галена дочула, че Преслава я разисква с неприятно и по този начин певиците почнали взаимно да се отбягват. Оказало се обаче, че всичко това са били клюки, итнриги и злословия.

„ Не обичам да разясня такива неща, само че в последните дни чета безумната вест, че съм спала с мъжа на Галена и по тази причина не си приказваме. Това са цялостни нелепости и не знам кой болен мозък ги ражда изобщо “, съобщи позицията си Преслава във връзка жълтите вести, че е имала алъш-вериш с мъжа на колежката си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР