След година мълчанието на дъщерята на Михаел Шумахер призна, че

...
След година мълчанието на дъщерята на Михаел Шумахер призна, че
Коментари Харесай

Горчиво! Дъщерята на Шумахер се омъжи!

След година мълчанието на дъщерята на Михаел Шумахер призна, че скоро се е омъжила. Джина Шумахер сподели " Да " на годеника си Иън Бетке, на специфична гала в Майорка. Събитието е било в извънредно стеснен кръг, а щастливите младоженци остават да живеят дружно в фамилната вила, с майката на Джина - Корина и брат й Мик, а също по този начин и чичо й Ролф Шумахер, който показа дружно с дългогодишния си другар.

 

Джина разгласи годежа си през януари, само че преди дни най- най-после се омъжила. Не е ясно, дали татко й е бил на церемонията, само че тя го уважи с прочувствен пост за рождения му ден, преди дни.


Преди към 10 години Шумахер пострада при рухване по време на ски и години наред се лекува скрито, надалеч от очите на света. Състоянието му е неразбираемо, а брачната половинка му Корина държи всички надалеч от него. Първоначално тя живееше с децата си в име в Швейцария, само че по-късно продаде вилата и води фамилията си на остров Майорка.

Говори се, че Михаел се възвръща, само че Корина съвсем не позволява никого до него, с изключение на фамилията им. „ Само трима души отвън фамилния им кръг имат право да го виждат “, разкриват другари на двойката. Съпругата на водача от " Формула 1 " предходната година направи мъчителни самопризнания в документален филм за живота му с думите " Загубихме Михаел, каквото го познаваме, преди 10 години. Но актуалната медицина направи допустимо той към момента да живее дружно с нас, въпреки и мощно изменен ", споделя още тя.

Семейството остава дружно, а вилата ще приюти и новодомците. " Оставаме всички дружно. Ще живеем тук, в тази вила, както постоянно ", споделя Джина по този мотив. Какво и да се случи зад стените на имението, сигурно животът на всички продължава. Макар и изменен...

                             

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР