След Гери-Никол дойде Сузанита, а след Сузанита е ред на

...
След Гери-Никол дойде Сузанита, а след Сузанита е ред на
Коментари Харесай

Щерката на Сашка Васева се прави на Сузанита и Гери-Никол! Ще става певица

След Гери-Никол пристигна Сузанита, а след Сузанита е ред на Христина-Елена, научи HotArena.

Това име може да не ви е познато, само че това е единствено тъй като Христина-Елена е в четвърти клас. Тя е дъщерята на Сашка Васева и желае да стане певица. Детето към този момент потегли по стъпките на именитата си майка, дребната се снима в клипа към парчето „ Хитът на сезона “.

Аз съм в четвърти клас и одобрявам рап. Гери-Никол одобрявам, Криско също … “, съобщи детето, цитира „ България Днес “.

Сашка Васева се гордее с амбициозната си щерка и съобщи, че незабавно е подготвена да й помогне, ако Христина – Елена избере кариера на певица. „ Сцената ми е донесла на мен най-прекрасните преживявания. Била съм доста щастлива с публиката постоянно до момента! Ако би трябвало да я съветвам, бих й споделила: „ Да, развивай се, само че усети кое най-силно те влече! “. Да усети къде е нейният гений! “, споделя Сашка.

Проблемите с очите на русокоската обаче остават все по този начин нерешени, споделя Васева. На този стадий болестта на зрителните органи било нелечимо. Сашка даже помоли всеки, който знае някакъв лек и лек, да й помогне – било със съвет, било с рекомендация.

Ако бях останала в „ Пайнер “, в този момент щях да съм кралица там. От моя си ум патя цялостен живот “, ядове се тя и признава, че точно напускането на компанията е най-сериозната й неточност в живота.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР