След едночасов дебат и размяна на реплики Общинският съвет във

...
След едночасов дебат и размяна на реплики Общинският съвет във
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 28 юли

След едночасов спор и замяна на реплики Общинският съвет във Варна даде зелена светлина за кандидатстването за безплатно финансиране на план за зона за отдих и спорт край рибарското населено място в „ Карантината “. В поддръжка на предлагането гласоподаваха 31 съветници, срещу нито един, а девет бяха „ въздържал се “.

Носенето на защитна маска в закрити места, налични за прилагане или предопределени за публично прилагане, става наложително от началото на идващия месец. В това число влизат лечебни заведения, аптеки, оптики, дрогерии, търговски обекти, кина, театри, транспортни средства за транспорт на пасажери, гари, автогари, летища, административни институции и други.

Пунктовете за продажба на абонаментни карти за пътешестване с градския превоз във Варна към този момент не издават книжен вид. Всеки консуматор може да си закупи само електронна карта в някой от седемте пункта за продажба на транспортни документи

Хванаха варненка с цигари без бандерол за 4000 лева (снимки)

49-годишна варненка, в която е открит един стек цигари без бандерол, подложен в черна полиетиленова торба, е арестувана във Варна.

При последвалото претършуване на адреса на нарушителката в морската столица са открити и конфискувани още 51 стека с цигари от разнообразни марки.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР