След един неуспешен брак, мисълта да предприемете отново тази стъпка,

...
След един неуспешен брак, мисълта да предприемете отново тази стъпка,
Коментари Харесай

Вижте защо вторите бракове може да са провал

След един несполучлив брак, мисълта да предприемете още веднъж тази стъпка, може да ви се вижда неуместна. Може би терзанията за нов неуспех са основателни. Кои фактори могат да се окажат разрушаващи?

Съвместно родителство
Когато сътрудниците имат деца от предходните си бракове или връзки, доста е допустимо да се появят проблеми с лоялността и съперничеството. Дали се отнасяме еднообразно към всички деца, или единствено едните деца са приоритет? Има втори бракове, в които единствено единият от сътрудниците има деца. Това също може да е причина за бъдещи проблеми, в случай че децата не одобряват новия член на фамилията или пък той не обича деца. В някои случаи даже някогашните сътрудници стартират да манипулират обстановката, като не дават децата на майка им/баща им, което също води до напрежение.

Бившите съпрузи към момента могат да бъдат приоритет
В някои случаи при вторите бракове, някогашният съпруг/а може към момента да е приоритет, даже когато новата половинка би трябвало да има това преимущество. Или по-лошо – към момента да са налице страсти към него/нея. В такива случаи, в случай че това не се промени в къси периоди, споровете са неизбежни сред новите съпрузи. Разбира се, че в случай че има деца, някогашните сътрудници е значимо да поддържат връзка, само че не трябва някогашните половинки да бъдат допускани да саботират новите ви взаимоотношения.

Емоционален багаж
Ако предходният ви брак е завършил, тъй като половинката ви е изневерила, не е била лоялна с парите и т. н. то този проблем би могъл да повлияе и на втория ви брак, даже да няма такива предпоставки още веднъж да се случат тези проблеми.

Темата за парите
Парите са главен източник на спорове във всяка връзка или брак. Ето за какво е значимо още преди да сключите брак да изясните някои значими детайлности. Ако имате деца каква е издръжката за тях, имате ли заеми, какъв е общият ви приход и разход. Това са все въпроси, които са значими за разпределение на финансовите ви запаси, изключително в случай че сте с настройката мъжът да ви устоя.

Склонни сте да вършиме по-малко взаимни отстъпки
В някои случаи, когато първият брак е бил несполучлив и съпроводен с куп проблеми и разочарования като изневери, физическо и прочувствено принуждение, хазарт, приложимост на алкохол и опиати, във втория си брак, потърпевшата страна е по-склонна да не прави взаимни отстъпки повече със себе си. Липсата на взаимни отстъпки обаче може да засегне и надалеч не толкоз съществени обстановки, в които е значимо да вършим отстъпки.

Страх да не останете сами
Особено в случай че след развода сте имали дълъг интервал като необвързани, любовни разочарования, елементарно може да се решите на втори, в случай че в начален стадий новият ви сътрудник ви се вижда благонадежден (може и да не се окаже такъв). Също по този начин за вас не е допустимо да не бъдете във връзка. Като цяло това е неприятна концепция, защото след време може да осъзнаете, че това не е вашата половинка и вторият ви брак също да се окаже провален.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР