След двугодишна пауза традиционният новогодишен концерт който Столична община организира

...
След двугодишна пауза традиционният новогодишен концерт който Столична община организира
Коментари Харесай

Какви ще са изненадите на новогодишния концерт „Сцена под звездите“?


След двугодишна пауза обичайният новогодишен концерт който Столична община провежда всяка година, се завръща и за първи път ще бъде осъществен взаимно с bTV.

Събитието ще стартира в 20 часа на 31 декември на пл. " Княз Александър I " в София, а феновете ще могат да проследят спектакъла онлайн в ефира на bTV от 22.30 часа.

Концертът, с който ще изпратим остарялата и посрещнем новата 2023 година, дава обещание друго и незабравимо преживяване в нов огромен формат и с осъществявания напълно онлайн. DJ DIMMY ще даде старт на концерта на площада в 20:00 ч. Главни настоящи лица от 22.30 часа ще бъдат " Обичайните обвинени ", които ще пеят своите емблематични песни дружно с музикалните гении от " Гласът на България ".

“Много е хубаво, че още веднъж след две години имаме опция да създадем сходно събитие. Може би ще е най-посещаваното културно събитие след пандемията. Успели сме да вложим няколко красиви знания – „ Отново сме дружно “, „ Наши изтъкнати актьори ще могат да пеят с младежи, които са избрали музиката за собствен път “, съобщи заместник-кметът на Столична община Мирослав Боршош.

Водещи на " Сцена под звездите " ще са обичаните лица от ефира на bTV Натали Трифонова и Николаос Цитиридис, а директно от бекстейджа ще се включват Петя Дикова и Боби Лазаров. Фолклорен отбор " Горна Баня " към Народно читалище " Пробуда - 1926 " в среднощ ще поведе присъстващите на площада за празнични хора́. Финал на концерта ще сложи музикалната селекция, поверена още веднъж на DJ DIMMY.

„ Подбрахме си най-известните песни единствено че изпълнени освен от групата, а и от участниците в „ Гласът на България “, изясни, Стефан Вълдобрев от " Обичайните обвинени ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР