След две седмици варненката Виолета Иванова тръгва на околосветско пътешествие.

...
След две седмици варненката Виолета Иванова тръгва на околосветско пътешествие.
Коментари Харесай

Варненка ще обиколи Земята на мотор

След две седмици варненката Виолета Иванова потегля на околосветско странствуване. Ако успее, тя ще е първата българка, обиколила планетата на мотор. По думите й пътуването е с идея - да покаже на всички дами, че тяхното бъдеще зависи единствено и само от самите тях.

43-годишната дама е майка на две дъщери и брачна половинка на моторист, оповестява Нова тв.

През 2014 година тя прави първото си далечно странствуване на мотор от София до Барселона, а година по-късно пътува изцяло сама до Дания и Швеция. Никога не употребява джипиес при пътуванията си, макар че се е губила в центъра на Лондон.

По време на околосветското си странствуване дамата ще премине през повече от 20 страни - Турция, Иран, Пакистан, Индия, Непал, Хималаите, Китай, Тибет, Малайзия, Нова Зеландия, Съединени американски щати. Обиколката ще е към 56 000 км и би трябвало да завърши в България през ноември 2019 година

Преди да поеме на път Вили ще взе участие в интернационалната щафета на дамите на мотор, която стартира от Шотландия и има за цел да обърне внимание на мотоиндустрията, че от ден на ден дами карат мотори.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР