След две години раздяла и вече с нови любови, пак

...
След две години раздяла и вече с нови любови, пак
Коментари Харесай

Искри прехвърчат между Рачков и Мария Игнатова

След две години разлъка и към този момент с нови любови, отново прехвърчат искри сред Мария Игнатова и Димитър Рачков. Неловки паузи и двусмислени реплики, мощни и дълги обятия, продължителни и изпиващи погледи и една хипотетична целувка за край се разясняват откакто Рачков посрещна някогашната в шоуто си по Нова тв. Поводът бе събирането на екипа на „ Господари на ефира ”, като част от тематиката в неделя - паметни тв излъчвания.

„ Има един Нойзи, който гледа телевизия някъде там и пот се лее от него. Страхотно предаване довечера! ” - къс, само че пък изчерпателен и съобразителен коментар на фен във фейсбук под пост със фотоси от запаметяващата среща на някогашните влюбени на сцената на „ Забраненото шоу на Рачков ”. Визира се журналиста и коментатор Ивайло Цветков-Нойзи, за който Мария се омъжи при започване на тази есен. И Димитър Рачков има нова половинка – младата русокоска Анита Димитрова, която във въпросната вечер гледа шоуто от първия ред. Въпреки че продължиха с нови любови и към този момент са минали две години от раздялата им, феновете са безапелационни, че сред Мария Игнатова и Димитър Рачков към момента има химия. Обясняват го с това, че към 10 години бяха дружно и дори живееха под един покрив.

„ Някой липсва ”, вметна артистът Рафи Бохосян, който е част от бенда на предаването. Отбеляза го малко откакто Рачков посрещна сътрудниците си от „ Господарите ”, представяйки ги като старите водещи. И по тази причина те излязоха на сцената, накуцвайки. „ Знам, Зуека, включихме го ”, отвърна Рачков, визирайки Васил Василев-Зуека, който присъстваше отдалечено, защото се реалокира наскоро със фамилията си в Испания. „ В моето шоу никой не липсва ”, сподели Рачков, откакто Рафи настоя, че знае кой има поради. Водещият показа Мария Игнатова като примата на „ Господари на ефира ”. Тя се появи в ослепителна алена рокля и дебаркира непосредствено в обятията на Рачков. Двамата обгърнаха ръце един към различен. Останаха по този начин няколко секунди, в които Рачков пламенно разтриваше гърба на Мария.

Блондинката седна до Малин Кръстев, който означи, че незабавно се ориентирала към него. „ Естествено, куцо, кьорово и сакато е до нея ”, съобщи Рачков . Може би имаше поради шегата първоначално със „ старите водещи ”. Веднага по-късно попита Мария Игнатова по какъв начин се усеща. „ Развълнувана, буря от страсти, като че ли за първи път стъпвам на сцената ”, отвърна русокоската. „ Слушам те, да ”, сподели Рачков и се разсмя. Мария сподели единствено, че той задава въпросите. „ Искаш да разкриеш всичките си усеща ”, добави Мария, необятно усмихната. Последва неловка тишина. „ Да помълчим ”, намеси се Малин Кръстев, до момента в който водещият на шоуто гледаше втренчено някогашната си. Веднага по-късно Рачков разгласи, че се майтапи, като по този начин сътвори усещането, че неловкото безмълвие и изпитателния му взор към Мария Игнатова са целенасочени, с цел да разсмее посетители и аудитория. Темата не бе продължена. Водещият мина към въпросите, започвайки с този дали „ Господари на ефира ” липсва на сътрудниците му.

Тук свърши неловката обстановка или най-малко по този начин изглеждаше, тъй като в идващите минути, в които към гостите се причисли и продуцентът на „ Господарите ” Джуди Халваджиян, се засегнаха най-много съществени тематики. Обсъдиха, че са работили дружно 17 години в сваленото предаване. Рачков станал водещ, с помощта на Малин Кръстев. Заместил го в „ Господарите ”, когато Кръстев снимал филм, след което Рачков останал в екипа на предаването. Мария Игнатова си напомни новогодишната стратегия, когато към този момент знаели, че може и да няма „ Господари на ефира ”. Трябвало да насочат пожелания към феновете, при което тя се разчувствала. Димитър Рачков си напомни, че се разплакала. „ Да, не можах да продължа, разстроих се... Утихнаха всички в апаратната, утихнаха всички в публиката ”, показа Мария Игнатова и добави, че тогава режисьорката, също разчувствана, я помолила да продължи. Обсъдиха по какъв начин с „ Господарите ” помагали на елементарните хора, по какъв начин откакто предаването било свалено, нямало политическа ирония в тв ефира, а била нужна, тъй като по този начин хората претърпяват сложни времена – „ с лъжичка комизъм и подигравка ”.

Пуснаха и архивни фрагменти от куриозни случки и гафове в тв ефира , от които най-смешна беше тази с Малин Кръстев сред Рачков и Зуека. Във видеото Малин прекъсва сътрудниците си, тъй като се усеща необичайно: „ Господи, това не е истина. На мен ми се е*а майката – от тази страна ми духа, от тази ми е топло... На едната ми обувка ми е топло, на другата ми духа ”. Вече на сцената на „ Забраненото шоу на Рачков ” Малин Кръстев разясни, че единият му сътрудник бил пуснал вентилаторче, тъй като му било топло, визирайки Рачков, а другият студувал и по тази причина държал включена печка. Показаха се и фрагменти от празненства за рождените дни на „ Господарите ”. Покрай тях Мария Игнатова и Димитър Рачков си припомниха времето, в което бяха двойка. Видяха се дружно на екран в клипче от купона за 5-тия рожден ден на „ Господари на ефира ”. В него Мария, необятно усмихната и компактно до Рачков, си поставя шапка, до момента в който той беседва с сътрудник.

На финала на предаването, когато Рафи запя и всички посетители затанцуваха, Мария Игнатова и Димитър Рачков бяха надалеч един от различен. Поклащаха се и пляскаха в противоположните краища на сцената. Когато обаче се появиха финалните надписи на шоуто, водещият преодоля дистанцията до някогашната си обичана. Пак последва дълга и продължителна прегръдка. Дали нямаше и целувка, пък било то и другарска? Имаше миг, в който по този начин изглеждаше, само че не може сигурно да се каже. Тъкмо тогава бе заменена вероятността. Тв дисплеят обхвана и някогашните влюбени, и гостите, и цялата аудитория.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР