След Димитровден започва спирането на осветлението в малките населени места

...
След Димитровден започва спирането на осветлението в малките населени места
Коментари Харесай

Спират уличното осветление в селата след Димитровден

След Димитровден стартира прекъсването на осветлението в дребните обитаеми места от 10.30 до 05.30 часа през нощта, осведоми кметът Петър Паунов.

„ Продължават рестрикциите в община Кюстендил.Знаете,че във всички администрации на всички равнища са в рестриктивен режим през цялата година.Ще продължим зимата тази постройка да работи без отопление ”, сподели кмета Петър Паунов.Ще има засилено внимание от страна на полицията и видеонаблюдение.

Режимът ще продължи до Бъдни вечер, за празниците ще има улично осветяване до Ивановден.

”Надявам се,в страната да стане знамение и да има Правителство и ограничения, които да компенсират и да не се пести.Ако не след Ивановден още веднъж ще има същият режим ”, уточни кмета.

Необходимо е да влезем в този режи, в противоположен случай няма от къде да дойдат средствата.Към момента обезщетенията са безусловно незадоволителни да покрият дефицита на запас, безапелационен е кмета на Кюстендил.

„ Тези средства, които ще бъдат спестени от осветяване ще бъдат дадена на дребните обитаеми места от финансовите разноски.Казали сме на кметовете да изберат основни места, където би трябвало да се влага.В миг сме изправени в извънредно тежка обстановка.Затова разгадавам на цялостното схващане от нашите съграждани,много внимание на тематика сигурност и сигурност ”, сподели още кмета.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР