След десетки рекламни кампании и тийзъри от страна на BMW,

...
След десетки рекламни кампании и тийзъри от страна на BMW,
Коментари Харесай

BMW обяви кога ще покаже новото М2


След десетки рекламни акции и тийзъри от страна на BMW, германците оповестиха формалната дата за премиерата на новото М2. Компактното спортно купе ще дебютира в средата на октомври, последвано от старт на доставките при започване на 2023 година. Новото М2 ще се сглобява само в Мексико в завода на марката в Сан Луис.
 BMW разкри по кое време ще покаже новото М2 - 2  
Спортното купе има доста тежка задача да наследи предходното потомство М2, което се трансформира в един от обичаните коли на почитателите на марката. Според непотвърдена информация, новото М2 ще разчита на 3.0-литров бензинов мотор взет непосредствено от М4, само че с намалена мощ от към 450 конски сили. Вероятно тази мощ ще се предава към четирите колела, само че не е изключено да забележим и версия единствено със задно задвижване.
 BMW разкри по кое време ще покаже новото М2 - 3
Новото М2 ще се разграничава от общоприетата 2 Series с по-агресивна визия, с помощта на нови брони, по-широки калници, нова решетка, огледала, характерни джанти и огледала. Окачването също ще е напълно модифицирано, дружно с диференциала, както и спирачките.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР