След деня преди лятна отпуска, петъците определено са най-сладките ни

...
След деня преди лятна отпуска, петъците определено са най-сладките ни
Коментари Харесай

Петъчна доза сексапил

След деня преди лятна отпуска, петъците несъмнено са най-сладките ни дни. Типично за лятото - и горещи, а ние ще създадем тъкмо днешния напряко нетърпим.

Да, да, знаем, че сме неприятни, само че какво да създадем - по света има толкоз доста секси дами, които ни бутат под носа фотосите си по бански. Не, не се оплакваме, та кой ли би...Има обаче и доста българки, които надалеч не отстъпват на огнените бразилки, колумбийки и дами с какви ли не други националности, които намират място в петъчната ни селекция. 

А когато въпросните дами са освен наши си, освен ужасно секси, само че и мамчета, по които цяла България въздиша, става просто ужасно. 
 Петъчна доза съблазън
Петъчна доза съблазън

Хайде да се свършва... с тази седмица

Без да губим и минутка повече започваме с със Славена Вътова, която е измежду любимките ни, имали привилегията на носят короната на Мис България през годините. Това в повода честичко да хвърляме по едно око в профила с обществените мрежи на българския модел, която като се изключи че е ужасно секси, е горда майка и на две девойки - Ема и Анна. 

Насочваме се към Христиана Парова, която е фитнес инструктор и инфлуенсър. Красива жена с съвършено тяло, което тренира повече от постоянно, храни се допустимо най-здравословно и знае по кое време, по какъв начин и какво да прави, с цел да бъде тялото й щастливо. Невероятно, само че факт - Хриси има наследник, който към този момент е на цели 12 години. 

И като стана дума за синове, няма по какъв начин да пропуснем и друго горещо като лятото мамче, което се радва на мъжка рожба. Диляна Попова е една от най-секси и чувствените дами в България. И като модел, и като актриса, тя е неотразима. Това е и една от аргументите вниманието ни към нея да не стихва. Що се отнася до синът ѝ Борил от Асен Блатечки, той през септемрви ще навърши девет години.

Няма по какъв начин да пропуснем и Александра Богданска. Макар синът ѝ Габриел от Даниел Петканов да е към този момент на четири години, истината е, че родният модел и инфлуенсър изглеждаше удивително единствено месеци след раждането. Да, Алекс с това си изхранва прехраната, само че въпреки всичко не можем да не отбележим очевидното, а точно, че е ужасно.

 Петъчна доза съблазън
Петъчна доза съблазън

Подгряваме за уикенда

Черешката на тортата тази седмица е Янита Янчева. Родният фитнес модел неотдавна живее в Тулум, Мексико, където се отдава на новата си пристрастеност - гмуркането. Тя е женана за многократния първенец от разнообразни надпревари по бодибилдинг Тави Кастро, от който има щерка на име Авиа. Не можем да отречем, че Янита без подозрение е измежду обичаните ни горещи мамчета, които постоянно ни служат за тласък и мотивация.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР