След демонстрациите във вторник в белгийската столица полицейските профсъюзи планират

...
След демонстрациите във вторник в белгийската столица полицейските профсъюзи планират
Коментари Харесай

Полицейски протести заплашват да блокират работата на летището в Брюксел 

След демонстрациите във вторник в белгийската столица полицейските профсъюзи възнамеряват в петък нови акции на летищата Завентем и Шарлероа . В резултат на това може да се чакат известни забавяния при граничния надзор. Пътниците към момента не са получили спомагателна информация, написа уеб сайтът „ The Brussels Times ”.

В края на годината полицейските профсъюзи проведоха разнообразни митинги поради бездействието на федералното държавно управление, а точно поради покачването на заплатите, което към момента не е отпуснато.

Профсъюзите упорстват за п оетапно използване на контрактуваното по-рано нарастване на заплатите и за ускорени промени в пенсионните им проекти.

Във вторник служители на реда демонстрираха в Брюксел, недоволни от " неналичието на почитание " на държавното управление към полицията. Сега те ще проведат нови митинги в края на тази седмица.

В петък полицейските профсъюзи и чиновниците по сигурността ще стачкуват на белгийските летища, както направиха през ноември. Въпреки че профсъюзите не приканват за стачка, летищата не могат да изключат забавяния , изключително при инспекциите на самоличността.

Летището в Брюксел направи изказване, в което се споделя, че сега няма информация за детайлностите на акцията, само че " незабавно щом получим по-добра визия за плануваните дейности, ще осведомяваме пасажерите ". 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР