След делниците в офиса, много хора предпочитат да отидат в

...
След делниците в офиса, много хора предпочитат да отидат в
Коментари Харесай

Предварителните продажби на OUKITEL WP2, издържащ най-брутално отношение

След делниците в офиса, доста хора избират да отидат в планината или някъде на къмпинг. На намерено са значими освен здравите якета, туристическите обувки други сходни, само че и здравият смарт телефон. Това е от значително значение в планината. В сходни условия, здравината на смарт телефона е надалеч по-важна от неговия тънък дизайн и от продуктивността. Ето го и смарт телефонът, изключително подобаващ за сходни цели. Това е дръзкият OUKITEL WP2 , съчетаващ мощна 10 000 mAh батерия и отбрана от клас IP68, осигуряваща влагоустойчивостта на телефона. През месец август тази година OUKITEL разгласява клипове, показващи високата резистентност на устройството против прахуляк и вода. Сега компанията демонстрира проби на удари. Вижте до каква степен е здрав WP2 и по какъв начин устоя на капки, изпускане и удари:



Видеоклипът демонстрира много твърдите проби на устройството. Той е пускан върху каменна повърхнина от височина 1,5, 2,0 и 2,5 метра като това не му оказва никакво въздействие. Със съчетанието си от доста здрав корпус и и екран, предпазен с последното потомство на закаленото стъкло Corning Gorilla Glass, смарт телефонът може да се употребява и като инструмент, с който може да се блъска върху стоманена тръба и да се забиват много огромни гвоздеи в дърво.

Нашият екип тества WP2 посредством удари с каучуков чук, с стоманен чук, чрез  драскане с изострен нож и още доста други хард проби. Смартфонът понася всичко у продължава съвършено да работи след тези несъмнено тежки проби.

OUKITEL WP2 е в действителност устойчив, само че и техническите му характерности не са за подценяване. Той е оборудван с 6-инчов FHD+ екран на AUO, предпазен с Corning Gorilla Glass. Налични са 4 GB оперативна памет, 64 GB флаш диск, двойна съществена камера с резолюция 16 мегапиксела, предна камера с резолюция 8 мегапиксела и акумулаторна батерия с потенциал 10000 mAh с 9V/2A бързо зареждане.

Предлагат се модели с два цвята на корпуса: златист и черен с украсителен орнамент. OUKITEL WP2 ще се продава извънредно от Gearbest. Глобалните предварителни продажби на устройството започват на 24 септември. В началото, OUKITEL и Gearbest ще предложат съществени отстъпки при закупуването на новия OUKITEL WP2. Ако желаете да икономисате значително пари при закупуването на OUKITEL WP2, посетете уеб страницата на Gearbest, където се реализират предварителните продажби на устройството.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР