След дълги студени месеци искате да се насладите на красиви

...
След дълги студени месеци искате да се насладите на красиви
Коментари Харесай

15 идеи как да създадете цветна градина на мечтите си. Без лопати и усилия!

След дълги студени месеци желаете да се насладите на красиви растения и цветя. Вече всички хора на частни къщи и съседи са озадачени по какъв начин да украсят градината. Можете да извършите цветни лехи, същите като всичките останали, или да наемете пейзажен дизайнер. Но душата желае нещо ново и извънредно.

Иска се цветята да наподобяват истински, да порастват дълго време, да не се нуждаят от грижи и разноски. Най-доброто решение би било, в случай че създадете мини-цветни лехи със личните си ръце от спонтанни средства. Тези 15 най-интересни хрумвания ще ви оказват помощ да украсите пространството към къщата по най-хубавия метод.

Цветни лехи на вила

1. Малко евентуално имате времеда оправите двора си. Но при положение на мини-цветна градина, всичко е доста просто: би трябвало единствено подобаващ резервоар, малко почва, семена или разсад на растения.

2. Уютен изящен ъгъл се получава, в случай че поставите саксия с растения на стола до мястото за отмора.

3. В никакъв случай не трябва да се изхвърлят остарели руски емайлирани тигани. Защо, в случай че те могат да служат като стилна саксия?

4. Цветните лехи в автомобилните гуми са станали класика. Ако ще погледнете в тази очарователна саксия, незабавно ще попаднете под очарованието на простотата му.

5. И това е остаряла врата, към която е прикован резервоар с цветя. Изглежда привлекателно и мистериозно – просто желае се да влезне в тази врата!

6. Създайте интимно пространство с висяща градина. Такова приемане би било избавление за дребна територия. В допълнение, стена от цветя може да бъде оградена от нежелано внимание.

7. Старите алуминиеви лъжици се трансформират в основа за леха за по-малко от час. Украсете стената с цветя – те в никакъв случай не са доста

8. Имате ли доста казан, само че той е станал несъответствуващ за приложимост? Това е малко въображение – и това нещо се трансформира в истинска цветна леха. Имитация на “огъня ” ще бъде блестящо оранжеви или червени цветя.

9. Ненужните мебели ще бъдат огромен трамплин за творчество. Ще се побере маси, столове, кревати и шкафчета. Преди приземяване на цветя е по-добре да боядистване на предмети.

10. Алуминиевите кофи ще образуват основата за целия състав на цветни лехи. Те могат да бъдат преместени и показвани на всички места.

11. Една остаряла кола, боядисана в ослепителен цвят, ще бъде чудесна база за една ярка цветна леха.

12. Като организирате цветна леха в остарялата лодка, ще й дадете нов живот. Не е ли прелестно да имаш такава екстравагантна цветна градина на твоята територия?

13. След като сте създали цветни градини със личните си ръце от пънове и трупи, вие освен ще се отървете от ненужните детайли на ландшафтен дизайн, само че и ще украсите по автентичен метод. Предварително засадете растението в саксия, след което го поставете в ниша в пъна.

14. Този дизайн ще украси и ще придаде тънък артистичен сексапил на фасадата на къщата. Оцветете саксиите в пастелни цветове с акрилна багра.

15. Дори старите ви чанти могат да се трансфорат в саксии за растения. Окачете ги на стените или оградите, с цел да създадете екстравагантна украса на ландшафта.

Като ще погледнете тези цветни градини, вие ще осъзнаете какъв брой безпределно е пространството от благоприятни условия за ландшафтен дизайн.

Надяваме се, че тези образци ви въодушевиха да организирате цветна градина в страната със личните си ръце, толкоз доста, с цел да задоволи окото. Сега знаете, че посредством наново потребление на предмети от семейството, вие ще спестите природата и ще спестите запаси за дизайна на двора си.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР