След дълги преговори, увещавания и няколко отхвърлени оферти, Ливърпул най-после

...
След дълги преговори, увещавания и няколко отхвърлени оферти, Ливърпул най-после
Коментари Харесай

Ливърпул се пречупи! Каза да на сделка за Коутиньо

След дълги договаряния, увещавания и няколко отхвърлени предложения, Ливърпул най-сетне се пречупи! Шефовете на мърсисайдци са дали "зелена светлина " на прехвърлянето на най-голямата си звезда Филипе Коутиньо в Барселона.

Новината е на специалиста по трансферните каузи в Премиършип и Примера дивисион Гийем Балаг и е оповестена във вестник "Ас ". През лятото журналистът неведнъж се позоваваше на информации от източници в британския клуб към договорката тогава и постоянно се оказваше прав.

Според него, в този момент към този момент "червените " са смекчили тона и са склонни да стартират договаряния за продажба. А цяло лято изрично отхвърляха офертите от Барселона за бразилеца, без значение че в един миг можеха да приберат над 170 млн. евро за него.

Сега се чака Ливърпул да склони на 110 млн. евро твърда сума плюс още 40 млн. евро бонуси според от представянето на играча. Решаващи за смяната на мнението на клуба са се оказали два фактора.

Единият е срещата с мениджъра на играча Киа Жоорабчиян, която се е състояла в Лондон късно нощес. Другият, и по-решителен, фактор е било изрично мнение на Коутиньо, че повече не му се играе в клуба и желае трансфер в Барселона.

Така към този момент има зелена светлина пред договарянията и се чака те да бъдат финализирани сред 5 и 7 януари. По всичко наподобява, че бразилецът към този момент е изиграл последния си мач с аления екип в края на 2017 година

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР