След дълга пауза, тази есен любимото на мнозина шоу "Стани

След дълга пауза, тази есен любимото на мнозина шоу "Стани ...

Стани богат се завръща на малкия екран - slava.bg

След дълга пауза, тази есен любимото на мнозина шоу "Стани богат" се завръща на малкия екран, но по bTV. По-рано днес от телевизията направиха официално изявление, че емблематичната игра, която навършва цели 20 години от първото си излъчване у нас, се мести в техния ефир, където ще предложи на зрителите си ново и обогатено съдържание с интересни участници, многообразие от емоции, динамична игра на знания, драматични ситуации и най-вече забавление и време за цялото семейство, в което всеки може да научи нещо ново.
От медията също така обявиха, че водещ на предаването ще бъде актьорът, заел мястото на Ники Кънчев през 2018 г., а именно Михаил Билалов, който отново ще влезе в ролята с присъщите му увереност, стабилност, обаяние и неподражаем стил на водене.

"Развълнувани сме, че имаме възможността да предложим на нашите зрители най-популярната телевизионна игра за знания в света - "Стани богат". Това уникално шоу - вечна класика и неизменен рейтингов фаворит - ще заеме достойното си място в програмната схема на bTV, с което не само откликваме на нуждата от качествено и обогатяващо аудиторията съдържание, но и правим поредна стъпка към утвърждаването на телевизията като дом на най-популярните и завладяващи световни формати в България", коментира Христо Хаджитанев, директор "Програма" в bTV Media Group.
...

Източник: slava.bg