След дълга пауза, тази есен любимото на мнозина шоу "Стани

...
След дълга пауза, тази есен любимото на мнозина шоу "Стани
Коментари Харесай

Стани богат се завръща на малкия екран - slava.bg

След дълга пауза, тази есен обичаното на мнозина шоу "Стани богат " се завръща на дребния екран, само че по bTV. По-рано през днешния ден от малкия екран направиха публично изказване, че емблематичната игра, която навършва цели 20 години от първото си лъчение у нас, се мести в техния ефир, където ще предложи на феновете си ново и обогатено наличие с забавни участници, разнообразие от страсти, динамична игра на познания, трагични обстановки и най-много развлечение и време за цялото семейство, в което всеки може да научи нещо ново.
От медията също по този начин оповестиха, че водещ на предаването ще бъде артистът, заел мястото на Ники Кънчев през 2018 година, а точно Михаил Билалов, който още веднъж ще влезе в ролята с присъщите му убеденост, непоклатимост, омагьосване и безподобен жанр на водене.

"Развълнувани сме, че имаме опцията да предложим на нашите фенове най-популярната телевизионна игра за познания в света - "Стани богат ". Това неповторимо шоу - безконечна класика и неизменим рейтингов любимец - ще заеме достойното си място в програмната скица на bTV, с което освен откликваме на потребността от качествено и обогатяващо аудиторията наличие, само че и вършим поредна стъпка към одобряването на малкия екран като дом на най-популярните и завладяващи международни формати в България ", разяснява Христо Хаджитанев, шеф "Програма " в bTV Media Group.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР