След частичното слънчево затъмнение от 15 срещу 16 февруари нашите

...
След частичното слънчево затъмнение от 15 срещу 16 февруари нашите
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 19 до 25 февруари

След частичното слънчево затъмнение от 15 против 16 февруари нашите упования, а и атмосферата не са същите. Неговото въздействие ще отшумява постепенно – до края на юли, когато ще прерасне в различен тип сила.

Силата на концепцията за смяна е превзела от ден на ден хора. Разбира се, всеки я приема друго и подрежда проектите си съгласно личните потребности и благоприятни условия.

Казвам това, тъй като желая да подчертая индивидуалистичния темперамент на интервала.

Не би трябвало да се заблуждаваме, че ще ни е елементарно и леко да работим взаимно, да мислим за общия интерес и разцвет.

Овен – Вие не желаете дълго да се задържате на едно и също място, да работите по една и съща задача, да се срещате с един и същи хора. В желанието си за смяна, допустимо е да извършите неща, които след това ще се окажат неточност. Премисляйте, след това действайте.

Телец – Неудържими сте, тръгналите сте към далечни цели. Смятате, че те, единствено тъй като не се виждат ясно на хоризонта, са по-добри от това, което се случва в делника ви. Надявам се, научили сте се да казвате „ не “ твърдо и ясно. Иначе, викате проблемите при себе си.

Близнаци – Еуфория и страст – това сте вие през седмицата. Не виждам по какъв начин ще се накарате да мислите прагматично и да сте поредни. Всъщност, точно от тях имате потребност, с цел да разберете, че животът ви среща с неконвенционални хора. Намерете време да среща с тях.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР