След бурната раздяла, която преживяха Ким Кардашиян и Кание Уест,

...
След бурната раздяла, която преживяха Ким Кардашиян и Кание Уест,
Коментари Харесай

Кание Уест поискал от Ким Кардашиян да му изгори всички вещи след развода

След бурната разлъка, която претърпяха Ким Кардашиян и Кание Уест, риалити звездата разкри детайлности към събитието. В епизод на „ Keeping Up With The Kardashians “ Кимбърли показа, че рапърът желал от нея да изгори всичките му движимости.

Въпреки това тя е сантиментална и вместо да се поддаде на трагичния изблик от страна на Йе, по-скоро е запазила всички Yeezys.

„ Гледам да съм спокойна “, разяснява тя в шоуто, уточнявайки, че в случай че има опция да се върне обратно и да промени нещо, не би го направила. „ След брака ми и след развода толкоз невероятни неща се случиха. “

Освен това Ким държи движимостите на Кание да са покрай децата им с вярата, че един ден те ще ги оценят и ще си спомнят за хубавите моменти.

За нея действителността е сложна, един път осъзнаеш ли я. Въпреки че е разграничена от много време, за Ким Кание си остава най-хубавият татко в целия свят. В епизода тя показа и за връзката си с комикът Пийт Дейвидсън, с който излизаше към девет месеца.

„ Определено скочих от една връзка в друга прекомерно бързо. Спрях да мисля за това какво би могло да се случи, само че това не е верният метод “, показа тя пред Кайли и Кендъл.

По думи на „ Billboard “ Кимбърли е щастлива и сама. Осъзнала е, че е по-добре първо да се излекуваш, а по-късно да се впускаш в нови провокации, написа Дир.бг.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР