След броени минути започва специалното онлайн събитие, на което Xiaomi

...
След броени минути започва специалното онлайн събитие, на което Xiaomi
Коментари Харесай

Гледайте с нас на живо: Xiaomi представя новите си технологични продукти

След броени минути стартира специфичното онлайн събитие, на което Xiaomi ще анонсира едни от най-очакваните и вълнуващи нови артикули от портфолиото си. В 15:00 българско време тук ще можете да го наблюдавате онлайн дружно с нас. Очаква се то да продължи към 70 минути.

Компанията се чака да показа смарт телефоните Xiaomi 11 Lite 5G New Edition, Xiaomi 11T и Xiaomi 11T Pro, както и таблета Xiaomi Mi Pad 5. Вчера малко изненадващо Xiaomi анонсира и два модела на смарт очилата Xiaomi Smart Glasses . Те наподобяват като елементарни очила, само че с изключение на общоприетите стъкла или лещи имат спомагателен екран, посредством който е осъществена допълнената действителност. В този екран се употребяват MicroLED матрици.

Компанията към този момент разгласи, че серията Xiaomi 11T – Xiaomi 11T Pro и Xiaomi 11T  ще предлага 3 следващи Android ъпдейта,  както и 4 години актуализации на сигурността. С тази смяна потребителите на серията ще се радват по едно и също време на по-добро потребителско преживяване и по-дългосрочна сигурност на данните. Въпреки че за момента не са включени други устройства, Xiaomi счита, че това отразява позитивна смяна и е съобразено с потребностите на потребителите на серията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР