След броени минути започва една от най-дълго очакваните премиери на

...
След броени минути започва една от най-дълго очакваните премиери на
Коментари Харесай

На живо: Гледайте премиерата на Samsung Galaxy S10 от Сан Франциско

След броени минути стартира една от най-дълго предстоящите министър председатели на тази година. В Сан Франциско, тъкмо в 21:00 българско време стартира Unpacked събитието на Samsung, на което следва да забележим новите S10 модели на компанията.

В Bill Graham Civic Auditorium ще забележим най-вероятно и първият сгъваем смарт телефон на компанията – Fold, наред с моделите, чиито имена най-вероятно ще са S10 и S10 Plus, както и „ евтиния “ S10E. За тях може би към този момент знаем съвсем всичко, само че дали е правилно и дали ще има още нещо – следва да разберем.
Galaxy Fold
Това устройство в разгънат тип има 7,3-инчов екран с резолюция 2152х1536 пиксела. Прототипът имаше един екран и на противоположната страна с размер на диагонала 4,58 инча и резолюция 1960х840 пиксела.

Според уеб портала Samsungmyhub, смарт телефонът Samsung Galaxy Fold е супер флагман с поддръжката на 5G мобилните мрежи, оборудван с тройна и двойна камера, идентични на употребяваните в Galaxy S10+.


Основни механически особености на Galaxy S10:Super AMOLED екрани с поддръжката на 10-битов цвятОбратно реверсивно безжично зареждане, благодарение на което смарт телефонът може да зарежда безжични слушалки, смарт часовници, смарт телефони и други устройства с безжично зарежданеВграден в екрана скенер за пръстови отпечатъци с неголяма сензорна областВградена в екрана предна камера с резолюция 10 мегапиксела с оптична стабилизация на изображението, мощна система за автоматизирано фокусиране и опция за снимане на 4К видеоПредната камера на Galaxy S10+ има датчик за дълбочината на изображениетоСмартфонът може да бъде отключван посредством допиране на скенера за пръстови отпечатъциПодобрена е опцията за правене на свръхскоростни видеа: в този момент може да се записват 0,4-0,8 секунди сходно видео, до момента в който преди можеше единствено 0,2-0,4 секунди
Наслаждавайте се на видеото, а по-късно очаквайте и първи допир до новите устройства, видео и спомагателна информация, защото Kaldata още веднъж е на мястото, където новините се случват.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР