След броени дни стартира новият сезон на Vip Brother, в

...
След броени дни стартира новият сезон на Vip Brother, в
Коментари Харесай

Известни жени, които къщата на Vip Brother винаги ще помни

След броени дни започва новият сезон на Vip Brother, в който властта ще бъде поверена в ръцете на Кралицата. Или с други думи дамите ще командват парада.

Все още не са ясни имената на участниците в най-новия сезон на шоуто, които ще отговорят на въпрос, или най-малко ще опитат, заблуда ли е цялостната власт на дамите или действителност, с която светът последователно се постанова да привиква?

Докато чакаме да станат ясни новите звезди, които ще живеят по един покрив, върнахме лентата обратно да са си напомним известните българки, откроили се в сезоните на Vip Brother до момента.

Кои са те вижте в галерията -

ИЗВЕСТНИТЕ ЖЕНИ, КОИТО КЪЩАТА ВИНАГИ ЩЕ ПОМНИ

Сред тях е олимпийската шампионка Станка Златева.

Златното момиче на България стана огромният победител във Vip Brother 2013 година Тя завоюва и купата Любима звезда на България.

На излизане от къщата преди 5 години Станка изпя химна на България и смъкна знамето в двора.

Станка Златева е огромният победител във "ВИП Брадър " 2013

Дали и в този сезон на предаването ще срещнем толкоз смели и борбени дами, ще разберем в понеделник, 10 септември.

И през новия сезон водещи на риалитито ще бъдат Ники Кънчев и актрисата Алекс Сърчаджиева. Журналистът Кристина Патрашкова, певицата Кали и продуцентът Джуди Халваджиян ще са измежду звездните коментаторите на сезона.

VIP Brother е най-популярният и несъмнено най-коментираният ефирен формат за звезди у нас. Извън телевизионния ефир, където безапелационно води пред своите съперници, той сътвори феномена “не съм го гледал, само че знам всичко за него”.

Интригата в 10-ия му сезон ще се върти към една от най-актуалните световни тематики сега - жената-царица. Жената, която господства. Жената, която съумява. Жената - такава, каквато светът не я виждал до момента.


Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР