След броени дни ще бъде избрана новата носителка на титлата

...
След броени дни ще бъде избрана новата носителка на титлата
Коментари Харесай

Ето ги кандидатките за короната "Мис България" 2020 СНИМКИ

След броени дни ще бъде определена новата носителка на купата "Мис България " 2020, а претендентките за короната сега са се отдали на усилени подготовки, съчетани с релакс в първокласен комплекс в Банско, написа

Финалът на състезанието ще бъде на 6 ноември 2020, от 18:30 часа в зала Рейнбоу Плаза, София. На най-бляскавото събитие за хубост в България ще бъде определена най-красивата българка за 2020.

Конкурсът ще протече в три тура, като се чака един от тях да бъде тематичен и обвързван с COVID-19. Водещ на “Мис България 2020” ще бъде Теодор Тодоров - Тео.

За трета подред година младият и известен водещ ще бъде на сцената на най-престижният конкурс за хубост в България. Зад гърба си Тео има изяви на най-бляскавите подиуми в страната, измежду които е и Sofia Fashion Week, на което е формален водещ. Специален посетител - реализатор на Мис България 2020, пък ще бъде Владислав Савов.

Ето ги и претендентките за купата тази година:

Симона Хорозова - Пловдив

Симона Хорозова е приключила Езикова Гимнзия “Пловдив”. Говори британски и немски език. Учи втора година бизнес администрация в университета в Кьолн, Германия. От дребна тренира тенис и плуване, а от скоро и фитнес. Благодарна е на нейното семейство и другари, че са постоянно до нея и я поддържат. Навръх 20-ия си рожден ден, Симона бе оповестена за най-красивата пловдивчанка на 2020 година на елегантна гала в Bushido Club. Зад гърба си има редица фотосесии и изяви на стилния подиум, а през миналата 2019-а година печели и короната на състезанието „ Мис Родопи 2019 “. Тя е живото доказателство, че макар хилядите спекулации с състезанията у нас, естествената хубост към момента е високо ценена, съумява да вземе връх над пошлостта и дефилира на всички места. Защото точно тя ни прави неповторими и разнообразни.



Венцислава Тафкова - Асеновград

Венцислава Тафкова е на 21 години и родом е от град Пловдив. Висока е 1.75 см. Учи задочно туризъм в Нов български университет. Занимавала се е с професионално с съвременен балет, само че огромната и пристрастеност остава модата, с която се занимава повече от 10 години. Зад гърба си има няколко извоювани състезанието за хубост и безчет прет-а-портета, като е рекламно лице на редица фешън марки. През миналата 2019 година, чаровната брюнетка стана първа подгласничка на Стелияна Иванова в спектакъла "Мис България-Пловдив " 2020 и впечатли аудитория и жури с визия, харизма и ограничения.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР