След броени дни (на 19 май) принц Хари и Меган

...
След броени дни (на 19 май) принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Ето къде ще живеят принц Хари и Меган Маркъл

След броени дни (на 19 май) принц Хари и Меган Маркъл ще станат законни брачен партньор и брачна половинка . Подготовката за огромния ден тече с цялостна мощ, а редом с нея не стопират и ремонтите в бъдещия дом на двойката.

Още през есента на 2017 година стартира огромен ремонт на жилището с 21 стаи , който е тъкмо до този на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Така напълно скоро двамата братя ще си бъдат и съседи.

Публикация, споделена от British Royal Family (@royal.house.of.windsor) на Май 8, 2018 в 1:02 PDT

Херцогът и херцогинята на Глостър отстъпиха тази част на двореца незабавно след оповестяването на годежa , с цел да се настанят в нея бъдещите съпрузи. А наоколо до двете млади фамилии е и частта на кралица Елизабет Втора и принц Филип.

Публикация, споделена от Craig (@craigamunn) на Май 7, 2018 в 10:06 PDT

Въпреки предсватбената тресчица, принц Хари следи от близко ремонтните действия на новия му, първи фамилен дом. В момента се прави пребоядисване и реорганизация на покрива и комините на жилището. Очаква се всичко да бъде готово до сватбата на 19 май и двамата с Маркъл да се нанесат незабавно след нея.

 Снимка 355096

Към сегашния миг годениците населяват по-отдалечено крило на двореца, носещо името Nottingham Cottage . Там за известно време живяха и Уилям и Кейт преди сватбата си.

 Родителите на Меган Маркъл на среща с кралицата преди сватбата
Родителите на Меган Маркъл на среща с кралицата преди сватбата

Какво още разкриха от двореца Кенсингтън

От единствено четири стаи , които в този момент са им разполагаем, скоро сигурно ще им стане много по-широко. Както приляга на едно кралско семейство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР