След Брекзит Великобритания ще бъде твърде малка на световната сцена.

...
След Брекзит Великобритания ще бъде твърде малка на световната сцена.
Коментари Харесай

Рюте: Великобритания ще бъде твърде малка на световната сцена след Брекзит

След Брекзит Англия ще бъде прекомерно дребна на международната сцена . Това съобщи в изявление за испанския вестник " Паис " холандският министър председател Марк Рюте, представен от " Гардиън ".

Рюте има вяра, че Брекзит ще направи Англия посредствена стопанска система, която ще бъде " прекомерно дребна, с цел да се появи на международната сцена независимо " .
 Англия към този момент изгуби £80 милиарда от Брекзит
Англия към този момент изгуби £80 милиарда от Брекзит

Обединеното кралство е изгубило по 40 милиарда английски лири на година

Премиерът на Холандия счита, че не Европейски Съюз, а Обединеното кралство ще бъде отслабено след напускането на Общността. Той добави, че Островът даже към този момент е в по-слаба позиция спрямо преди 2-3 година

Ще се трансформира в посредствена стопанска система, заклещена в Атлантическия океан. Нито Съединени американски щати, Нито Европейски Съюз. Твърде дребна е, с цел да се появи на международната сцена независимо , сподели Рюте.

Запитан дали счита, че може да бъде реализирано съглашение преди 29 март, министър председателят отговори, че Европейски Съюз е заинтригуван да се премине към идната фаза допустимо най-скоро и да стартират нови връзки с Обединеното кралство.
 Стърджън желае гаранции за сюжет Брекзит със договорка
Стърджън желае гаранции за сюжет Брекзит със договорка

Но Шотландия се готви и за различен сюжет

Но като се вземат поради напъните на Тереза Мей да предоговори защитния механизъм за Ирландия, не знам по какъв начин ще приключи това и дали можем да избегнем " корав " Брекзит. Ще бъде опустошително за Англия , предизвести той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР