След безумието на идиотът ни премиер Простото Киро – Руското

...
След безумието на идиотът ни премиер Простото Киро – Руското
Коментари Харесай

РУСИЯ ОШАМАРИ ЗА ВТОРИ ПЪТ ДНЕС ПСИХОПАТА ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ! „АФЕРА“ НАСТОЯВА КИРИЛ ПЕТКОВ НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН КАТО ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА ДЪРЖАВАТА!

След безумието на идиотът ни министър председател Простото Киро – Руското посолство да отегли нотата си, Митрофанова безусловно ошамари Простото Киро!

Ето по какъв начин!

Посолството на Руската Федерация в България:

Във връзка с публикувано от пресслужбата на Правителството на Република България известие по отношение на нотата на Посолството бихме желали да изясним следното.

В предадената на 30 юни в Министерство на външните работи на България нота не се загатва за паритета на сътрудници на дипломатическите представителства на Руската Федерация и Република България. От съветската страна беше декларирано за неприемливостта на оповестяването на 70 дипломати и членове на техническия състав на нашите задгранични институции за „ persona non gratae “. Разглеждаме това като опит да се сложи клеймо върху сътрудници на нашите дипломатически и консулски задачи. Смятаме това действие за невиждан, оскърбителен и провокативен акт, който накърнява основата на руско-българските връзки. От съветската страна също по този начин беше декларирано, че ние изрично отхвърляме тези обвинявания. Каквото се отнася до числеността на служащи на дипломатическите и консулските представителства на Русия в България, то тази тематика въобще не беше повдигната и изисква настрана разискване.

Очакваме, че на 1 юли Министерство на външните работи на България ще отзове двете ноти, съдържащи описи с имена на сътрудници на съветските задгранични институции в България. В противоположен случай пред съветското управление безотлагателно ще бъде издигнат въпрос за закриване на Посолството на Русия в София (което автоматизирано води до затварянето и на Посолството на България в Москва), а отговорността за извънредно тежки последици за двустранните връзки ще бъде напълно върху българската страна.


АФЕРА ПРИЗОВАВА НАСТОЯТЕЛНО МОМЕНТАЛНО КИРИЛ ПЕТКОВ ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН КАТО ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА ДЪРЖАВАТА!

Afera.bg
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР