След Aвтомобилен салон Париж HYVIA представя производствената версия на Master

...
След Aвтомобилен салон Париж HYVIA представя производствената версия на Master
Коментари Харесай

HYVIA представя Master H2-TECH по време на Европейската седмица на водорода

След Aвтомобилен салон Париж HYVIA показва индустриалната версия на Master Van H2-TECH на ревюто Hydrogen Europe в Брюксел.
Мехди Ферхан, основен действен шеф HYVIA, ще приказва на Конференцията на високо равнище по тематиката за трансформацията на бранша на водородната подвижност. Тази кръгла маса е част от Европейската седмица на водорода, най-голямото годишно събитие, отдадено на водорода.

HYVIA е взаимно дружество сред Renault Group и Plug, основано през юни 2021 година Днес HYVIA е подготвена да тръгне по пътищата на Европа с Master Van H2-TECH: нулеви излъчвания, 5 минути време за презареждане и 400 км пробег. С размер от 12 м3 и височина на товарния отсек от 1,80 м, това е идеалният автомобил за транспортни компании.

HYVIA неотдавна беше доказана като част от Важен план от общоевропейски интерес (ВПОИ) „ Hy2Tech “, значима стъпка за развиване на партньорства с доста френски и европейски играчи. HYVIA ще се възползва от поддръжката на френското държавно управление за създаването на няколко генерации транспортни средства и за разгръщането на своя цех за горивни кафези.

След седмица, прекарана на Автомобилен салон Париж, сме горди да представим нашия водороден ван пред цяла Европа. HYVIA е подготвена да излезе на пътя с Renault Master Van H2-TECH, за който неотдавна бяха отворени онлайн поръчките. Марката прави решителна крачка в своето развиване, подкрепена от Европейската комисия, което затвърждава нашия избор. HYVIA е основана във Франция и се стреми към 30% дял от европейския пазар на водородни лекотоварни коли до 2030 година Мехди Ферхан, основен действен шеф HYVIA

След Париж HYVIA показва индустриалната версия на Master Van H2-TECH в Брюксел

Master Van H2-TECH е водороден ван, с товарен размер от 12 м3, приспособен за транспорт на артикули и пратки, който дава отговор на потребностите на експертите за интензивно потребление. Той е оборудван с 30 kW горивна клетка, 33 кВч батерия и резервоари с общ размер от 6,4 кг водород (4 броя 1,6-килограмови резервоара).

Основните му преимущества са нулеви излъчвания, време за презареждане от 5 минути и пробег от 400 км. Има височина на товарния отсек от 1,80 м, което разрешава прав стоеж и улеснява организирането и доставката на артикули и пратки.

Master Van H2-TECH се създава във Франция: произвеждане в завода Батили, сглобяване и тестване на горивната клетка в завода HYVIA във Флан и консолидиране на горивната клетка в Грец-Арманвилие, покрай Париж.

Master Van H2-TECH е изложен с атомна зарядна станция и първообраз на горивна клетка на ревюто Hydrogen Europe от 25 до 27 октомври 2022 година

*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР