След ареста няма да подкрепим правителство, в което премиер е

...
След ареста няма да подкрепим правителство, в което премиер е
Коментари Харесай

Борисов: Няма да подкрепим правителство,в което е Кирил Петков. Подценихме Румен Радев


„ След ареста няма да подкрепим държавно управление, в което министър председател е Кирил Петков. Това е решение на Изпълнителната комисия, не мое. Нека стои още Киро. Те би трябвало да се срутен до дъно. “ това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти в Добричко. На място и някогашните министри и сегашни депутати от партията Деница Сачева, Даниел Митов и Томислав Дончев.

„ Ние единствено благодарихме на съда, че се придържа към закона. Тук няма никакво значение дали щяха да отсъдят в наша, или непозната изгода. “, изясни Борисов.

„ Има значение за партията да си направи проверка. Да си създадем равносметка къде сме бъркали. И хубавото, и неприятното, когато партията има водач се написа на него. “, акцентира той.

„ Ние също правихме огромни нелепости, само че по тази причина в този момент сме добра партия, тъй като хора с опит са в една зала. Няма никакъв недостатък в това, че има и млади политици. Но няма по-лошо от тъп и твърдоглав човек. “, безапелационен беше той.

„ Вчера слушах какво приказват на учредяването на новата политическа партия. Асен Василев бил поставил ботуши и прочиствал. За една година една плочка не са поставили. Какво изриват?. Една плочка не са сложили “ разясни някогашният министър председател.

Ние подценихме Румен Радев, това е моя неточност, добави Борисов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР