След анонсирането на изцяло електрическите си Silverado EV и Blazer

...
След анонсирането на изцяло електрическите си Silverado EV и Blazer
Коментари Харесай

Chevrolet Equinox EV ще струва 30 000 щатски долара

След анонсирането на напълно електрическите си Silverado EV и Blazer EV, Chevrolet даде обещание още един 100% електрически (BEV) модел в лицето на Equinox EV.

За новото си пазарно предложение, което се чака да бъде налично за закупуване през есента на идната година, от Chevrolet споделят, че е предопределено за модерното семейство, което желае да направи равномерен, убеден и праволинеен преход към електрическата подвижност. За реализирането на този развой, главен фактор се чака да бъде и цената на електрическия автомобил, която е посочена от американската марка на такава започваща от 30 000 щатски $.

Компактният SUV модел Equinox EV, който ще се създава в Мексико, се чака да бъде най-достъпното пазарно предложение в своя сегмент. В същото време, неговата топ версия се чака да предложи свободен пробег от към 300 благи или към 480 километра, а във връзка с софтуерното съоръжение в оборудването ще могат да бъдат открити 17.7-инчов инструментален и мултимедиен екран, опция за поръчка на системата за полуавтомно ръководство Super Cruise, система за изцяло автоматизирано отваряне на вратата на багажника при вписване на ключа наоколо до задната част на автомобила и други.



Equinox EV ще се предлага в две съществени версии- с предно задвижване и мощ от към 210 конски сили и eAWD с 290 конски сили. При съществуване на бърза зарядна инфраструктура (до 150 kW), батерията на електрическия автомобил ще може да бъде дозаредена с спомагателни 112 километра за единствено 10 минути.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР