След акция: Разкриха мобилна лаборатория за производство на амфетамин в

...
След акция: Разкриха мобилна лаборатория за производство на амфетамин в
Коментари Харесай

След акция: Разкриха мобилна лаборатория за производство на амфетамин в Бургас

След акция: Разкриха мобилна лаборатория за произвеждане на амфетамин в Бургас
Двама арестувани, огромно количество обработен и занемарен амфетамин „ друсан чай “ и мобилна лаборатория за производството на въпросния опиат, са резултатите от провежданата и все още на територията на бургаския квартал „ Победа “ профилирана полицейска интервенция. Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в морския град.
Установени са и лица, закупили наркотични субстанции от арестуваните за период до 24 часа бургазлии,които са разпитани в качеството на очевидци. Работата по случаите продължава
Задържаните са престъпно проявени. В началото на март т.г. чиновници на Първо Районно ръководство направиха претършуване в населяваната от двамата мъже къща, ситуирана на ул. „ Кракра “. Тогава в жилището на 48-годишния бургазлия бяха открити и конфискувани два стъклени буркана, съдържащи суха тревна маса с общо тегло към 250 грама, реагирала при направения полеви наркотест на амфетамин (друсан чай), а от първия етаж на къщата, населяван от 26-годишния бургазлия, бе открито и конфискувано бурканче с 15 грама амфетамин.
Открити бяха монети и книжни банкноти на обща стойност от 2500 лв.., прецизираха от полицията.
В хода на днешната спецакция са осъществени инспекции и на други три адреса в кв. „ Победа “, като на един от тях са открити голям брой празни джъмпъри, течност за култивиране на сухата тревна маса, представляваща основата на така наречен друсан чай, както и оборудването за пръскането на тревната маса. Установени са и лица, закупили от арестуваните за период до 24 часа бургазлии наркотични субстанции. Те са разпитани в качеството на очевидци.

Работата по случаите продължава.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР