След 7 години се връщаме на екран заедно, така го

...
След 7 години се връщаме на екран заедно, така го
Коментари Харесай

Мария Игнатова заголи бедра пред Гала, а Рачков се присмя

След 7 години се връщаме на екран дружно, по този начин го пресметнаха сътрудниците. Това съобщи в ефира на „ На кафе “ Мария Игнатова, която гостува на Гала с половинката си Рачков. Коментарът й бе във връзка завръщането им като двойка в „ Господари на ефира “, оповестява „ Блиц “. Игнатова бе пристигнала в студиото с къси панталонки, който откриваха съвършена панорама към заголените й бедра, още щом поседна на диванчето.

„ Така е, 7 години не сме водили. Може би ще водим една седмица, ще забележим. Довечера желая да кажа, че ще подпишем един доста значим документ в ефир, само че няма в този момент да издавам какъв е “, хвърли бомба Рачков и добави „ Абе, чакай да кажа. Така, като те виждам, имам възприятието, че Николина Чакърдъкова води. Македонска ария няма ли да има? “, сподели той, подигравайки се на „ фруктиерата “ на главата на водещата.
 Мария Игнатова заголи бедра пред Гала, а Рачков се присмя

Гала сюрпризира двойката с енергизиращи шотове и игра на „ Бира понг “. Ако някой от двамата не уцелеше противниковата чаша – то трябваше да дава отговор на въпрос.
Двамата отговаряха почтено и бяха доста откровени – „ Ако трябваше да да трансформира нещо в Рачков, то бих го предиздвикала да приказва по-малко по телефона. Постоянно го прави “, съобщи Игнатова, а по-късно призна, че тя обича да си поспива повече от половинката си и е напряко непоносима преди утринното кафе.

На въпрос какво харесва най-вече в Мария Рачков отговори – „ Мария е доста красива, умна, има височина, талия и ханш. Малко й лопат през днешния ден гащите, само че е поотслабнала. Обичам да поддържам връзка с нея “, призна комикът.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР