След 6 години съвместне живот, Сашо Кадиев е напуснал половинката

...
След 6 години съвместне живот, Сашо Кадиев е напуснал половинката
Коментари Харесай

Сашо Кадиев заживя сам - slava.bg

След 6 години съвместне живот, Сашо Кадиев е напуснал половинката си Таня, която е и майка на детето му Катерина.

Двамата се разделят за няколко месеца още при започване на 2020 година, само че съумели за малко да скрепят връзките си. Те обаче не потръгнали и този път раздялата била дефинитивна. Все още не е ясна повода за краха на любовта им.

Говори се, че и двамата са имали случки с други хора. Той обаче постъпил по-радикално и си купил собствен апартамент, където се нанесъл. Жена му траяла да населява фамилната къща в Кокаляне, която е благосъстоятелност на майка му - Катето Евро.

Сашо към този момент се хвали, че се оправя сносно самичък с ергенския живот. Миналия месец пък Таня отпътува сама с щерка им на отмора на Френската Ривиера. Досега не се беше случвало Сашо да пропусне фамилна почивка. Коментарът на Катето Евро по тематиката не закъсня.

Нейни близки споделят, че звездата била съкрушена от решението на сина си и снаха си да се разделят. Опитвала се неведнъж да ги убеди да размислят, да останат дружно в името на детето, само че и двамата били непреклонни.

"Всички деца заслужават да бъдат щастливи и с двамата си родители. Мислете за това, майки и татковци! ", написа Евро към фотография на Сашо, на която той е с дъщеричката си.

Кадиев самичък нееднократно е споменавал, че е изпуснал момента да предложи брак на половинката си. В последните години почнал и да се чуди дали тя е любовта на живота му. Все отново и бил признателен за положителното отношение и търпението, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР