След 53 дни на протест, които доказаха на световната общност

...
След 53 дни на протест, които доказаха на световната общност
Коментари Харесай

Отровното трио: По-умният от съдружниците във властта лиши Борисов от алибито му


След 53 дни на митинг, които потвърдиха на международната общественост и на целия български народ, че корумпираното държавно управление, ръководено от Бойко Борисов, би трябвало да подаде оставка , през днешния ден по-умният от съдружниците във властта лиши Бойко Методиев Борисов от последното му оправдание за оставане на власт.

След промяната на министри, безпринципното разпределяне на пари, опитите за принуждение върху жителите, последният късмет за задържане във властта след изказването на Движение за права и свободи , към този момент не съществува.

Това се споделя в изказване на така наречен Отровно трио (проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян), публикувано до медиите.

Ето какво още споделят тримата:

Ние не се доверяваме на мафиотското ръководство до окончателната и бърза оставка на държавното управление и съставянето на длъжностен кабинет, гарантиращ почтено и транспарантно осъществяване на изборите. Протестите не престават, както и всенароднoто въстание на 02.09 остава. Това е чудесна дата, на която самотният деспот може да се отдръпна, с цел да можем на 06.09 да честваме Съединението на България. Не се отхвърляме от нито едно наше искане. Битката продължава. Ние жителите сме новото начало в публичния живот на България.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР