След 41 години, студено досие с мистериозно тяло е отворено

...
След 41 години, студено досие с мистериозно тяло е отворено
Коментари Харесай

След 41 години, студено досие с мистериозно тяло е отворено отново

След 41 години, студено досие с мистериозно тяло е отворено още веднъж …Повече от четири десетилетия, специалистите се пробват да разгадаят загадката на неидентифициран мъж, който е открит на островите Сцили (Scilly). (HiddenTruth.site)

 Кой е мъжът и какво се е случило с него на островите Сцили?
Кой е мъжът и какво се е случило с него на островите Сцили?На 21 февруари 1979 година, тялото на незнайно лице е открито на плажа Порт Миник (Porth Minick).Установява се, че е на възраст сред 40 и 60 години. Има тъмнокафява коса, която стартира да побелява. Висок е 5 фута и 4 инча. Облечен е със синьо-бяла риза и вълнена жилетка, марка Eltex.Единствената улика за неговата идентичност е сватбеният пръстен, на който е изгравиран надпис „ Georgio And Katrina 1956 “.Въпреки напъните на локалните управляващи, самоличността на мъжа остава цялостна мистерия и делото се трансформира в „ студено досие “ за повече от четири десетилетия.
Четете още: Карл Танцлер – откраднал и живял 7 години с трупСега обаче, екип от специалисти, включващ криминолози, служители на реда, учени и студенти, възобнови случая, като част от нов план, прочут като Център за локализиране на следствията на изчезнали хора (Locate Center for Missing People Investigations), който има за цел да помогне на фамилиите да издирят изгубените си близки.Лекторът по криминология доктор Черил Олсоп (Dr Cheryl Allsop) споделя:„ Мистерията на мъжа, открит на плажа на островите Сцили, затруднява проверяващите повече от четири десетилетия.Но, ние се надяваме, че актуалните способи за връзка, в това число посредством обществените медии, могат да носят нова вяра, че загадката към този момент може да бъде решена. ”Без подозрение, установяването на това кой е мъжът ще съставлява огромно предизвикателство.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР