След 4- годишно прекъсване, България отново се завръща на "Детската ...

След 4- годишно прекъсване, България отново се завръща на "Детската

Денислава и Мартин - те ще представят България на "Детската Евровизия"

След 4- годишно спиране, България още веднъж се завръща на "Детската Евровизия ". Страната ни ще бъде показана с песента "Езикът на любовта ", изпълнена от Денислава и Мартин.

С обръщение за обич, Денислава и Мартин се надяват да завоюват сърцата на почитателите на "Детската Евровизия ".

"Много се вълнуваме и сме подготвени да излезем на тази сцена ", сподели Денислава.

"Песента не е толкоз лесна, колкото наподобява, има доста елементи, доста арестувани високи тонове. Разбрах, че това е огромна отговорност и че би трябвало да се стегнем непременно ", акцентира Мартин Стоянов.

Съвместният им път към огромната сцена стартира в Добрич.

"С Денислава ни събра нашата госпожа Елена Карабельова, защото реши, че нашите тембри си пасват до доста огромна степен и беше права, а с Денислава работим от четири години ", добави Мартин.

Песента "Езикът на любовта " двамата извършват на български и на британски език, като по този начин се надяват посланието им доближи до всички хора по света.

"Те са тези две необикновено надарени деца, които ще ни показват сигурно почтено и ще покажат на цяла Европа, и света, че ние можем ", акцентира текстописецът Стан Стефанов.

Това ще е седмото присъединяване на България в детската "Евровизия ". Най-голям триумф страната ни завоюва през 2014 година, когато Крисия, Хасан и Ибрахим се класираха втори и донесоха семейството ни през 2015.

Източник: dnes.bg
PromoMall.bg