След 4 години, 8 сезона и над 600 епизода, този

...
След 4 години, 8 сезона и над 600 епизода, този
Коментари Харесай

Интервю с Цветана Манева, среща с Юлиан Вергов и Боряна Братоева в последното шоу на Цитиридис

След 4 години, 8 сезона и над 600 епизода, този петък (1 декември) от 22:00 ч. bTV ще излъчи последния епизод на „ Шоуто на Николаос Цитиридис “. Той ще бъде с дълготрайност час и половина (до 23:30 ч.) и ще показа някои от най-хубавите и вълнуващи моменти, забавни посетители, занимателни функции и облици, видеа и изненади в историята на шоуто през годините до момента.

 

В последното издание на предаването в студиото ще влезе първият посетител, с който започва шоуто през 2020 година – артистът Юлиан Вергов. С забавен роман за началото на връзката им, до Вергов ще седне и актрисата и половинка на Николаос в живота - Боряна Братоева. В епизода ще бъде излъчено и прочувствено видео-интервю с огромната Цветана Манева.

 

Миналия петък водещият Николаос към този момент даде обещание на феновете да си кажат „ сбогом “ както прилича – с доста смях и положително въодушевление, добавяйки с неспокойствие: „ има едно нещо, което аз изпитвам в този миг – това е признателност! “.
Програмното решение, касаещо шоуто, е обвързвано с упоритостта на медията да предложи актуализирана стратегия през новата година. bTV Media Group благодари на Николаос Цитиридис за взаимната работа и му пожелава доста триумфи в бъдещите професионални и креативен провокации.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР