След 2045 дни Фернандо Каранга отново ще играе за ЦСКА.

...
След 2045 дни Фернандо Каранга отново ще играе за ЦСКА.
Коментари Харесай

След 2045 дни Фернандо Каранга отново ще играе за ЦСКА

След 2045 дни Фернандо Каранга още веднъж ще играе за ЦСКА. Точно толкоз дни изминаха, откогато бразилският централен нападател носи алената фланелка. За последно той го стори на 7 юли 2018 година.

Тогава отборът още веднъж бе воден от Нестор Ел Маестро, освен това отново в контрола. ЦСКА приключи 1:1 с Царско село, а срещата на " Армията " бе публично показване на състава за сезон 2018/19.
 ЦСКА поставя завършек на подготовката си с контрола против Септември
ЦСКА поставя завършек на подготовката си с контрола против Септември

Ето детайлности

Дни по-късно обаче бразилецът бе трансфериран в китайския Хенан. Днес, 10 февруари 2024-та, 32-годишният Фернандо още веднъж ще получи аплодисментите на последователите. Това ще стане по време на спаринга против столичния Септември.

Проверката против водача във Втора лига е от 12:30 часа въз основата в Панчарево, като ще бъде излъчена директно по Диема спорт.

Нападателят най-вероятно ще остане запаса, тъй като пропусна огромна част от подготовката. В момента той се готви по форсирана стратегия, с цел да може да влезе оптимално бързо в оптимална физическа форма. През пролетта ще играе с фланелката с номер 9.

В последната си акция за ЦСКА Фернандо Каранга означи 24 гола в 27 турнирни мача. Сега на неговите попадения армейците ще разчитат извънредно доста в битката за купата.

Той ще би трябвало да замести продадения на турския Кайзериспор Дюкенс Назон, който през есента бе водещ изпълнител в състава със 7 попадения в Първа лига.

Фернандо има няколко преимущества пред трансферирания национал на Хаити. Той е доста по-мощен, пробивен и повратлив. Силен е при пресата и гони противниковите бранители до обратен тласък. Това са качества, харесвани от треньора Нестор Ел Маестро.
 Официално: ЦСКА даде Папазов на Хебър чартърен
Официално: ЦСКА даде Папазов на Хебър чартърен

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР