След 2018 и 2020 г. Hyundai i30 N Performance отново

...
След 2018 и 2020 г. Hyundai i30 N Performance отново
Коментари Харесай

Hyundai i30 N Performance отново Спортен автомобил на годината

След 2018 и 2020 година Hyundai i30 N Performance още веднъж завоюва избора на читателите за „ Спортен автомобил на годината на Auto Bild “ през 2022 година В категорията " Малки и компактни коли (серии) " кореецът зае първа позиция във вносната ранглиста. Общо 116 спортни автомобила бяха налични в пет категории, от които читателите на профилираното списание можеха да изберат своите любимци.

В Hyundai N значи центърът за развиване в Намянг, Южна Корея, и в това време Nordschleife на Нюрбургринг, на който високопроизводителните N модели са минали безчет тестови километри. В същото време логото N символизира шиканът - най-хубавото предизвикателство на спортна писта за лидера и автомобила.

i30 N Performance има освен с четирицилиндров турбодвигател 206 кВт/280 к.с. и 392 Нютон метра оптимален въртящ миг, само че се комбинира и с добре настроената осемстепенна трансмисия с двоен съединител N DCT.

Компактният състезателен автомобил с предно задвижване има електронни системи за ръководство като " N Corner Carving Differential " заключване на диференциала или N Grip Control System като стандарт. Това разрешава на лидера да приспособява задвижването и характерностите на шасито към маршрута или към личните си потребности.

Hyundai i30 N Performance е оборудван със Smart Sense за безвредна ежедневна работа. Няколко контролни системи за дейна сигурност са обединени под този етикет, като асистента за следене на лентата или самостоятелния помощник за спешно прекъсване, в това число предизвестие за преден конфликт с различаване на пешеходци.

„ Ние несъмнено написахме история на триумфа с първия ни високомощен модел Hyundai N и съм твърдо уверен, че ще продължим това с първия ни електрически N модел с акумулатори – Ionicq 5 N “ - акцентира Юрген Келер, ръководещ шеф на Hyundai Motor Deutschland GmbH. С електрификацията на подмарката си N, южнокорейският производител желае да потвърди, че удоволствието от спортното шофиране не зависи от вида задвижване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР