След 2 май всички таксита у нас трябва да работят

...
След 2 май всички таксита у нас трябва да работят
Коментари Харесай

От началото на следващия месец всички таксита ще работят с по-високи тарифи

След 2 май всички таксита у нас би трябвало да работят на новите цени. В противоположен случай водачите ще подлежат на санкции до хиляда лв..

Преди фирмите да стартират да работят по новите цени е належащо апаратите в колите да бъдат пренастроени и тествани от Държавната организация за метрологичен и механически контрол (ДАМТН).

Увеличението не е огромно, даже няма и 0,80 лева, споделят шефовете на две от огромните компании в София Найден Петров и Емил Игнатов:

" Нашите клиенти обслужваме с първична цена 1,54 лева, дневната е 0,79 лева, а нощната - 0,90 лева И повикване - 0,70 лева Престоят е 0,22 лева "

" При нас от 800 автомобила към 650 са претарифирали. Никой няма да работи на по-ниска цена в случай, че първо - законът го задължава, и второ - 8,40 лева дневно, 10 лв. дневно повече да изкара, никой няма да се разсърди "

" Всеки един клиент има право да подава сигнал, когато му е отхвърлен курс. Той има право да алармира органите на ДАИ ".

Освен за увеличение прихода на таксиметровия водач, превозвачите желаеха по-високи цени и поради курсовете на къси дистанции, които съгласно тях са нерентабилни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР