След 2-годишна връзка 54-годишната актриса Рене Зелуегър изглежда е готова

...
След 2-годишна връзка 54-годишната актриса Рене Зелуегър изглежда е готова
Коментари Харесай

Рене Зелуегър подготвя тайна сватба и сияе до децата на годеника си

След 2-годишна връзка 54-годишната актриса Рене Зелуегър наподобява е подготвена да се омъжи за своя другар – 44-годишния английски ефирен водещ Ант Анстед.

Въпреки че новината не е оповестена публично , близки до звездата от „ Дневниците на Бриджит Джоунс “ издадоха, че двойката приготвя скромна женитба. А слуховете, че Рене и Ант са годеници, се появиха още предходната година.

 рене зелуегър Getty

Приятел, непосредствен до актрисата, сподели пред The Sun: „ Рене и Ант пазят проектите си в невероятна дискретност, не възнамеряват огромно обществено известие. “

Според източника Рене е споделила единствено с най-близките си за организирането на сватбата , която ще бъде в най-тесен кръг. „ Връзката ѝ с Ант е супер мощна, те са бясно влюбени и нямат самообладание да се оженят “, прибавя той.

Рене има един брак зад тила си. Тя се омъжи за кънтри музиканта Кени Чесни през 2005 година, само че двамата се разделиха след единствено четири месеца. След бързия бракоразвод има връзка с китариста Дойл Брамхол II от 2012 година до 2019 година

Освен това актрисата е била сантиментално обвързвана и с сътрудниците си Брадли Купър и Джим Кери . От никоя от връзките си Рене няма деца, само че тези дни тя сподели, че е подготвена да бъде отдадена мащеха на тези на бъдещия си брачен партньор.

Нейният фаворит Ант Анстед е бил женен два пъти и е татко на три деца. От първия си брак той има наследник и щерка в тийнейджърска възрасст, а от втория, който завърши през 2021 година, има още едно 4-годишно дете.

 рене зелуегър Getty

Връзката му с Рене стартира през септември 2021 година Двамата се срещат, до момента в който работят дружно по шоуто му „ Discovery+ Celebrity IOU Joyride “ през април същата година.

През уикенда двойката участва на Фестивала на скоростта в Гудууд. Рене изглеждаше зашеметяващо и доста щастлива, позирайки в красива златна рокля до Ант и неговите деца – сина му Арчи, на 16, и щерка му Амели, на 19.
                             

Фактът, че Рене прекарва време с децата на своя обичан, е още едно доказателство, че връзката ѝ с Арт се задълбочава и очевидно двамата са подготвени за последваща стъпка.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР