Славия допусна изненадващо поражение с 0:1 от Ботев (Враца) насред

...
Славия допусна изненадващо поражение с 0:1 от Ботев (Враца) насред
Коментари Харесай

10 от Ботев шокираха Славия насред София!

Славия позволи изненадващо проваляне с 0:1 от Ботев (Враца) посред стадион " Васил Левски ". Така отборът на Сашо Ангелов продължава да е непобеден в столицата, откакто в предходните си две визити не се даде на Септември и Витоша Бистрица.

По-любопитното е, че гостите се поздравиха с триумфа, откакто играха повече от едно полувреме с човек по-малко поради червен картон на Даниел Гаджев през първото полувреме.

 Славия - Ботев (Враца) 0:1, гостите поведоха с човек по-малко! онлайн
Славия - Ботев (Враца) 0:1, гостите поведоха с човек по-малко!

Вижте развоя на срещата по минути

Единственото попадение падна в заключителния четвърт час на мача и бе дело на резервата Юлиян Ненов. Звездата Валери Божинов остана на пейката и не се появи в игра.

Първото полувреме предложи много отегчителен футбол, а феновете видяха първата чиста обстановка едвам в неговите заключителни минути.

Момчил Цветанов остана самичък против вратаря на гостите, преодоля го, само че се забави с удара и не съумя да порази задачата.

В минутите преди този момент врачани останаха с 10 души, защото Даниел Гаджев получи два жълти картона, вторият за симулация.

Началото на вторите 45 минути стартира с напън на " белите ", които имаха нова опция посредством Момчил Цветанов, само че застрашителен удар от воле на крилото бе избавено от Красимир Костов.

 Снимка 381272
Източник:

Последваха още рискове пред вратата на гостите, а при едно от тях Йомов опита технично да се разпише, само че Костов още веднъж внимаваше и избави.

Дойде и най-чистото състояние за столичани, пропиляно от Галин Иванов, който с удар от 6-7 метра не съумя да порази задачата.

Развръзката пристигна в 78-ата минута!

Контраатака на врачани минала през Вълчев стигна до Юлиян Ненов, който от фланга навлезе в наказателното поле и със мощен удар преодоля Петков - 1:0!

Домакините потеглиха ва банк, а в 86-ата минута Милен Гамаков разтресе гредата с мощна тупалка от отдалеченост, а в добавеното време новото попълнение Илиян Мицански можеше да изравни, само че Костов още веднъж се оказа непробиваем, спасявайки удар от вратарското поле!

 Снимка 381275
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР