Славиша Йоканович, който изведе Фулъм до промоция във Висшата лига

...
Славиша Йоканович, който изведе Фулъм до промоция във Висшата лига
Коментари Харесай

Мениджърът на "Фулъм" е вариант за треньорския пост в "Челси"

Славиша Йоканович, който изведе " Фулъм " до промоция във Висшата лига е измежду коментираните имена за възможен нов управител на " Челси ". Това твърди италианският публицист Джанлука Ди Марцио. Според последните информации сръбският управител към този момент се е срещнал с шефовете на " Челси ".

Йоканович, който през 2013 година беше отпред на " Левски ", получи огромни похвали за работата си във " Фулъм ". Той пое отбора, който беше заплаен от изпадане в Лига 1 през 2015 година, само че го класира за два следващи плейофа. При вторият победи " Астън Вила " и върна " котиджърс " в елита.

Според медиите сега Йоканович е с по-големи шансове да поеме " Челси " от Маурицио Сари, който до неотдавна беше считан за любимец. 60-годишният италианец е прочут с бурния си манталитет и се счита, че това е натежало. Йоканович пък е някогашен състезател на " Челси ", където се подвизаваше сред 2000 и 2002 година

В момента на " Стамфорд бридж " остава Антонио Конте, само че се счита, че дните на италианеца са преброени. Засега единствената причина, заради която той не е освободен е огромната му наказателна клауза.

Междувременно от " Фулъм " ще беседват с Йоканович за удължение на контракта му. Сърбинът е привързан с отбора до юни 2019 година, само че от " Фулъм " желаят да го задържат задълго.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР